web analytics

Peta Ke Tempat Rawatan

Dari manapun anda, ambil arah ke Kajang. Di Bandar Kajang, tuju samada ke Ibu Pejabat Polis Daerah Kajang atau Stadium Kajang ataupun Tabung Haji Kajang. Dari situ, hala ke Sg Chua hingga ke BhPetrol.

Peta di bawah ini adalah arah dari depan BhPetrol Sg Chua ke R (tempat rawatan kami – 40 Jalan Kajang 1, Taman Sri Kajang). Dalam keadaan menghadap BhPetrol dan membelakang jalan besar ke flyover, ikut jalan ke kiri yang berwarna hitam dalam peta itu. Camkan jalan kecil itu supaya anda tak silap jalan. Peta ini elok disimpan dalam telefon anda guna screenshot, senang nak rujuk bila tiba di depan BhPetrol kelak – ramai yang sesat kerana tak guna peta ini.

arah dari BHPetrol ke tempat rawatan

Ini contoh perjalanan dari arah Cheras, mulai lampu isyarat depan Masjid Jamek Bandar Kajang ke tempat rawatan kami (sila tekan – klik atau sentuh perkataan bergaris itu).

Google Maps

Untuk arah perjalanan dari tempat anda ke tempat rawatan kami, sila tekan perkataan bergaris ini: peta ke tempat rawatan – arah perjalanan guna Google Maps. Kemudian tekan lambang anak panah biru bengkok ke kanan (rujuk gambar A). Isikan nama tempat anda seperti dalam gambar B, tekan lambang cari (rujuk gambar C). Jika anda naik kereta, tekan pula lambang kereta. Anda akan tiba di tempat rawatan kami, insya Allah.

 lambang arah

A: tekan lambang arah

isi nama tempat anda

B: isikan nama tempat anda kemudian tekan lambang cari seperti gambar C

lambang cari

C: lambang cari

XML Sitemap · Disclaimer · Privacy Policy · Terms Of Use
© Hak Cipta Terpelihara 2014 - 2024 · Pusat Rawatan Alternatif Dr Rasid & Nazar – Perubatan Islam Tanpa Ubat ·