web analytics

Jom buang saka keturunan anda

jom buang saka keturunan

saka tak guna – jom buang saka keturunan anda seberapa segera dengan kami!

Jom buang saka keturunan anda seberapa segera! Ianya menyusahkan, kebaikannya tak ketarapun! Tak payahlah nak mengundang masalah dan musibah. Bina keluarga bahgia lebih baik lagi. Lainlah halnya jika berhajat nak jadi nombor SATU dalam beberapa perkara, nak cari musuh, nak jaga tepi kain orang atau menundukkan orang dan haiwan. Namun begitu, lambat laun, fikiran akan jadi kusut, bercelaru dan kerap dipengaruhi untuk berbuat hal-hal negatif yang orang tak suka. Akan jadi tak tenteram dan tidurpun kerap terganggu. Tambahan pula, hampir semua orang yang berada di sekitar anda akan tidak menunjukkan wajah ceria ketika adanya anda bersama mereka. Baguskah suasana hidup yang begitu? Jom kita jadi bijak mulai sekarang – buang saka keturunan dalam diri anda tu!

Yang pasti, jika anda simpan saka, anda akan mengalami beberapa perkara negatif seperti yang tersenarai di bawah ini:-

 • jadi pemarah dan cepat melenting
 • mungkin boleh bersikap sabar tetapi sesekali marah, 2 3 jam tak teduh – malah ada juga yang mengakui hingga 2 3 hari baru reda
 • jadi sentiasa tak puas hati dengan orang yang anda lihat, lebih cenderung untuk menyendiri
 • akan ada orang yang sentiasa tak puas hati dengan anda – itu yang hingga kena sihir tu!
 • akan ramai yang tak menyenangi adanya anda di sekitar mereka
 • hubungan kekeluargaan akan jadi tidak seindah baru berumah tangga – suami isteri akan jadi tak sefaham dan kerap bergaduh
 • kebanyakan urusan yang berkaitan dengan rezeki jadi terhalang – sempit rezeki!
 • tak dapat zuriat (dalam hadis, dinyatakan memang ada jenis jin yang suka makan janin baru jadi – sila rujuk ke ustaz atau ustazah)
 • jadi degil dan tak mahu menerima pendapat, usul atau penjelasan orang lain
 • cenderung melakukan sesuatu yang bercanggah dengan Islam dan mudah mengabaikan perkara-perkara yang berkaitan dengan ibadah
 • akan dirangsang merasa diri sentiasa BETUL dalam semua perkara
 • yang paling malang ialah anda solat tapi merewang fikiran ketika solat (habuannya ialah neraka, sila rujuk surah al Ma’un)

Cuba fikir semula, wajarkah beban kehidupan seperti itu anda tanggung?

Jom kita buang saka keturunan yang di dalam diri anda itu! Memang ramai di kalangan kita yang tidak menyedari bahawa saka keturunan dah bersemadi bertahun-tahun dalam diri. Ada juga yang dah memang tahu adanya saka dalam diri tapi rasa sayang pula untuk dibuang – jadi penjaga konon! Sesetengah kita pula, ada yang menyangkal kewujudan saka. Pada hal saka adalah gulungan jin atau setan yang dibela atau dijadikan sahabat ataupun pendamping oleh nenek-monyang kita untuk melakukan sesuatu tugas ketika hidupnya. Menolak adanya jin setan bermakna tidak menerima ajaran dalam al-Quran – cacatlah iman kerana rukun iman percaya kepada yang ghaib tak sempurna!

Masalahnya, jin setan saka dan zuriat keturunan saka itu menyelinap masuk ke tubuh badan waris-waris tuan asal. Seolah-olah jin-jin itu punya hak ke atas tubuh badan waris-waris yang disukai. Itu yang hingga ke kita terikat tu! Amalan ayat pendinding atau ayat halau jin tidak akan berhasil mengusir saka yang dalam diri. Sebabnya ialah saka-saka itu dah jadi kebal dengan ayat-ayat yang kita baca sejak mula hingga sekarang. Mereka yang tidak dihinggapi saka, memang patut bersyukur banyak-banyak kepada Allah.

Nak buang saka keturunan bukannya mudah. Ianya jenis jin (sila klik atau sentuh untuk penjelasannya) yang bermertabat dan berilmu tinggi, bukan yang biasa-biasa. Ramai yang datang ke Pusat Rawatan Alternatif kami mendakwa dah banyak tempat berubat tapi gangguan saka masih berterusan – tak selesai-selesai! Ada juga yang dah muak dengan saka berkata “kami dah tak tahu apa nak buat, jenuh berubat!”.

Kenapa begitu? Jawabannya ialah perawat hanya cuba menghalau saka yang di dalam badan penderita saja, sedangkan waris-waris saka yang di luar sana beratus-ratus bilangannya. Ini yang perawat terlepas pandang! Buang yang di dalam badan, yang di luar pula mengambil tempat. Bila nak selesainya! Oleh kerana itulah perlu mencari perawat yang mengambil kira kedua-dua perkara itu. Tegasnya, inilah yang kami laksanakan tetapi kami tak janji sekali selesai. Jika selesai, Alhamdulillah! Dirikanlah Solat Sunat Syukur 2 raka’at sebagai tanda merendah diri meluahkan rasa amat bersyukur kepada Allah atas rahmatnya masalah anda terhurai.

Buang saka keturunan cara Islam kami pula ialah cara BERENTAP dengan jin saka. Perlu anda ambil perhatian bahawa kami bukannya yang terbaik. Kita sama saja. Yang berkuasa dan terbaik hanya Allah! Kami tak guna pendamping sama sekali sebab utamanya ialah Allah dah larang dan bagitau jin setan musuh kita. Mereka akan memesongkan sesiapa yang berbaik dengan mereka agar masuk neraka bersama mereka (boleh rujuk al-Quran). Lagipun jin setan bukanya bagus sangat – mereka berlagak dan banyak berlakun dengan kita!

Kaedah kami ialah seksa jin saka dan jin lainnya yang mencengkam dalam diri pesakit hingga lemah. Kemudian kami tarik keluar satu persatu hingga selesai. Kami tak sentuh pesakit, urusan hanya dengan jin saja. Kemudian hantar ke suatu tempat dan kurung – yang ini insya Allah tak akan lepas selamanya. Selebihnya adalah tanggungjawab pesakit untuk memastikan saka keturunan yang di luar tak masuk dalam badan – garis panduan akan diberi sebaik saja selesai kerja kami, insya Allah.

Dengan sedikit perjelasan tadi, jom buang saka keturunan anda di Pusat Rawatan Alternatif kami (sila klik untuk penjelasan ringkas tentang perubatan alternatif kami). Dah beratus orang yang kami berhasil bebaskan masalah saka mereka. Kami tak janji sekali baik. Hajat kami nak buat sekali saja sebab hantu bukannya cantik nak tengok selalu. Berpandukan kepada pesakit yang sudah-sudah, daripada 30 orang, hanya satu atau dua orang saja yang perlu datang kali kedua. Itupun kerana kecuaian pesakit menghalang keturunan jin saka yang di luar masuk ke badan – tak dapat nak akur sepenuhnya dengan panduan yang telah kami sediakan.

Sila telefon kami (sila klik atau terus ke menu Telefon Kami) untuk buat temujanji buang saka keturunan anda jika dah bosan dengan gangguan saka.

 

Dikemaskini pada 23hb Julai 2021.

XML Sitemap · Disclaimer · Privacy Policy · Terms Of Use
© Hak Cipta Terpelihara 2014 - 2024 · Pusat Rawatan Alternatif Dr Rasid & Nazar – Perubatan Islam Tanpa Ubat ·