web analytics

Sila Hubungi Kami

Sila hubungi kami – telifon kami antara 10:00 pagi ke 9:30 malam jika anda berhajat nak mendapatkan rawatan.

Rawatan diadakan SIANG SAJA 4 hari seminggu iatu Selasa, Rabu, Sabtu dan Ahad bermula dari jam 11:00 pagi hingga 4:00 petang.

Untuk makluman, kami hanya menerima pesakit secara temujanji saja. Juga sila ambil perhatian bahawa tempoh rawatan setiap pesakit ialah sekitar 45 minit, tambah masa jika buat scan penyakit dalam badan.

Rawatan alternatif kami bukanlah yang jenis bayar seikhlas hati. Setiap kali pesakit berubat, kami kenakan bayaran ikut jenis penyakit yang dirawat – semuanya melibatkan tenaga dan kerja. Saya harap anda dapat memahami – kami buat kerja rawatan yang secara profesional, bukannya sambil lewa atau seadanya!

Pertanyaan selain temujanji untuk berubat, kami minta maaf tak dapat nak layan sepenuhnya, boleh secara ringkas saja!

Harap maaf, SMS atau whatsApp kami tak layan! Lagipun, hal penting sepatutnya bercakap lebih jelas lagi dan jimat masa, bukannya asyik balas taip menaip! Saya perlu masa untuk berbagai perkara lain.

Sila klik atau sentuh perkataan berwarna ini: peta lokasi untuk arah ke tempat rawatan kami.

Sila ambil perhatian: sepanjang PKP ini kami tutup, buka semula dalam minggu ke 2 setelah PKP tamat.

Namun begitu, kami akan melakukan rawatan dari jauh untuk mereka yang betul-betul bermasalah kesihatan tentang peparu, asma, sesak nafas, buasir, resdung, gastrik, sakit kepala, vertigo, kanser, leaukemia, kayap, buah pinggang, dialisis, batu karang, sakit gigi, sakit kulit, urat saraf, jantung, fungsi hati dan lain-lain sila klik INI. JANGAN TERSILAP SANGKA YA, kami tak guna khidmat jin! Tentang nak buang jin setan dalam badan, kami tak buat dari jauh. Perlu dapatkan surat kelulusan untuk datang berubat.

 
 

Salam ikhlas daripada kami:-  

Dr Rasid & Nazar
019-2227223 
Pusat Rawatan Alternatif DrRasid & Nazar
Taman Sri Kajang, Kajang
15hb Mei 2021

XML Sitemap · Disclaimer · Privacy Policy · Terms Of Use
© Hak Cipta Terpelihara 2014 - 2024 · Pusat Rawatan Alternatif Dr Rasid & Nazar – Perubatan Islam Tanpa Ubat ·